Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

10.0
Sylwia Tyrakowska, 06-03-2014

Byłam razem z rodziną latem 2013 r. Miejsce idealne do wypoczynku dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Przepiękny obiekt, bardzo zadbany, domki świetnie wyposażone i czyste, miła obsługa - czego chcieć więcej. Szczerze polecam - tam można spędzić miłe wakacje: -)

10.0
Mirosława Kuls, 07-03-2014

Witam, bardzo sobie cenię wypoczynek na Campingu VIP. Byłam tam już 3 razy i teraz latem wybieram się znowu czyli 4 raz!. Urocze miejsce do wypoczynku, wspaniała atmosfera. Domki bardzo ładne i dobrze wyposażone oraz zadbane i czyste. Z roku na rok zawsze coś przybywa szczególnie dla najmłodszych, mam na myśli plac zabaw. Teren zadbany, ogrodzony, a zatem bardzo bezpieczny dla dzieci. W ośrodku jest bezpieczny parking dla samochodów. Dojazd idealny, nie trzeba kluczyć po miejscowości i szukać. Bardzo miły i uczynny właściciel, zawsze otwarty na potrzeby klienta. Ceny bardzo przystępne i nie wygórowane, dla każdego. Miejsce wymarzone do wypoczynku, blisko do morza. Miejscowość urocza, możliwość kupienia świeżych rybek prosto z kutra. Bardzo polecam spędzenie tam wypoczynku.

10.0
ANETA SIKORSKA-SOLICH, 19-06-2014

Właśnie odpoczywamy w owym ośrodku jest Super:) czysto, przytulnie, domek wyposażony tv, internet, miejsce dla dzieci - plac zabaw dostosowany bezpieczny. Szefowie bardzo mili i sympatyczni zawsze uśmiechnięci:) SUPER polecam warto przyjechać i spędzić mile czas pozdrawiamy HANYSY

9.2
Grzegorz, 29-06-2014

Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi, brama wejściowa i furtka są zamknięte i uniemożliwiają "ucieczkę" maluchom, fajny plac zabaw, a poza tym spokój i czyste komfortowe domki pozwalają przyjemnie wypoczywać. Do morza jedna prosta droga, okolica spokojna na plaży bez tłumów ludzi. Polecam!

9.8
Marta Sikorska-Miłoszewicz, 02-07-2014

Przez ponad tydzień miałam przyjemność codziennego odwiedzania ośrodka (ponieważ większa część rodziny spędzała tam urlop), jestem pod wielkim wrażeniem. Domki odpowiednio wyposażone, czyste, zadbane, plac zabaw - to raj dla dzieci:) Szefostwo uśmiechnięte i co ważne - chętne do pomocy:) Myślę, że w przyszłym roku zagoszczę tam wraz z moją gromadką:)

10.0
Joanna Borowiec, 19-07-2014

Miejsce idealne do wypoczynku dla rodzin z dziećmi brama wejściowa i furtka jest zamykana na klucz, fajny plac zabaw, domki świetnie wyposażone bardzo zadbane. Miła atmosfera, właściciele mili i uśmiechnięci. Polecam!

10.0
Krzysztof Dębowski, 20-07-2014

Witam przebywaliśmy dwa tygodnie w Camping VIP Ośrodek bardzo zadbany, czysty Domki bardzo eleganckie i dobrze wyposażone Fajny plac zabaw dla dzieci A co najważniejsze bardzo mili właściciele BARDZO POLECAM.

10.0
Izabela, 20-07-2014

Wypoczywałam z córkami (7, 14) przez tydzień początkiem lipca. Suuper oferta dla rodzin z małymi i starszymi dziećmi. Czyściutko, bezpiecznie, miło. Młodsza córcia wolała plac zabaw przed domkami i zabawy z dziećmi od wyjść na plażę! Mogłabym tam spędzić całe wakacje. Rankiem cisza i pyszna poranna kawa na tarasie. Wyposażenie domku było bardzo dobre.

9.2
Piotr, 01-11-2014

Wypoczywałem w lipcu z córką i rodzicami. Córka powiedziała że to najlepsze wczasy na jakich była. W ośrodku wypoczywało kilka rodzin z dziećmi. Maluchy bawiły się w ośrodku b. dobrze zabezpieczonym przed wyjściem dzieci lub wejściem osób obcych. W ośrodku czysto, widać dbałość o czystość i spokój wypoczywających. Domki wygodne czyste i ta weranda przed domkiem można wygodnie wypić piwko i po grilować. Właściciele mili pogodni i zawsze pomocni. W ośrodku (zamkniętym) miejsce parkingowe. W razie nieudanej pogody wyjazd do Sarbinowa (Bar "Babcia Malina", deptak), Kołobrzeg (Amfiteatr), Koszalin - kino. Chłopy to mała miejscowość ale, to że można kupić świeżą rybę w przystani jest dla mnie hitem. Zastanawiamy się nad pobytem w następnym roku. Polecam. Piotr

9.6
AGNIESZKA I IREK , 10-06-2015

Gorąco wszystkim polecamy! Warto było zapłacić tą cenę za miejsce, warunki. Trampolina na placu zabaw była oblegana przez naszą trójkę dzieci od rana:). Właściciele bardzo sympatyczni. Versal - bud

10.0
Ryszard Przybylski, 22-06-2015

Gorąco wszystkim polecamy! Trampolina na placu zabaw była oblegana przez naszą trójkę dzieci od rana:). Teren zamykany, bezpiecznie dla małych dzieci. Wyposażenie bardzo dobre. Polecam wszystkim z małymi dziećmi. Jedna uwaga to że brak leżaka i koca plażowego, ale w to można się zaopatrzyć samemu. Reszta na szóstkę.

9.4
Katarzyna, 19-07-2015

Domki super, wszystko dopięte na ostatni guzik. Idealny wypoczynek dla rodziny z dziećmi. Bardzo pozytywne wrażenia po pobycie.

9.4
justyna erens, 18-08-2015

Ośrodek godny polecenia, czysto, miło, przyjemnie, fajny plac zabaw dla dzieci, brama kluczona po prostu polecam, sama jeszcze raz na pewno z tej oferty skorzystam. Bywałam w wielu ośrodkach, ale ten był najlepszy pod każdym względem polecam

10.0
Ania Rdzanek, 05-09-2015

Ośrodek na najwyższym poziomie, nowe i bardzo dobrze wyposażone domki.Idealne miejsce dla naszych dzieci, które cały czas spędzały na placu zabaw a my bez obaw grillowaliśmy przed domkiem. Polecamy i pozdrawiamy miłych właścicieli.

10.0
Gosia i Przemek Gryczka wraz z Mamą Janiną , 03-05-2016

Miejsce godne polecenia dla każdego. Cisza, spokój, miejsce zabaw dla dzieci, parking wewnątrz posesji, bardzo blisko plaża położona kilka minut drogi od noclegu. A co najważniejsze, właściciele przemili! Gorąco polecam!

10.0
Marlena.B., 23-05-2016

Bardzo polecam. Miło, czysto, dobry kontakt z właścicielem, pomocny. Idealne miejsce dla osób, chcacych odpocząć z dala od tłumów. Zarówno dla rodziny z dziećmi.

10.0
Małgorzata Adamczyk, 29-05-2016

Bardzo polecam. Domki nowe, zadbane, czyste i dobrze wyposażone. Spokojna okolica, blisko pięknej plaży.

10.0
Agnieszka R., 01-06-2016

Domki położone z dala od drogi głównej, cisza i spokój. Domki nowe, czyste, teren wokoło zadbany. Wygodne łóżka, przy każdym domku własny grill i stół z ławami. Niedaleko sklepy i plaża. Plażą można spokojnym krokiem dojść - w lewo do Sarbinowa (około 20 min.), w prawo do Mielna (około 1,5h). Plaża szeroka, czysta. Gospodarze mili i uczynni. Z pewnością POLECAM!

10.0
Dorota , 01-06-2016

Serdecznie polecam miejsce, domki czyste i zadbane, przepiękny ogród z placem zabaw dla dzieci, bardzo mili właściciele, bardzo fajna - cisza spokój .na pewno będziemy wracać!

10.0
Krzysztof Oleśnica, 14-12-2016

Domki super, wszystko dopięte na ostatni guzik. Idealny wypoczynek dla rodziny z dziećmi. Bardzo pozytywne wrażenia po pobycie.

Pogoda

Pogoda Chłopy na dziś: 23-05-2018

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 10 17 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 9 13 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 12 21 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 17 22 °C

Oferty Specjalne

Majówka

Weekend majowy domek 4-osobowy 140 ZŁ / doba za cały domekWeekend majowy domek 5-osobowy 170 ZŁ / doba za cały domek ...

więcej
Boże Ciało

Boże Ciało domek 4-osobowy - 160 ZŁ / doba za cały domek !Boże Ciało domek 5-osobowy - 200 ZŁ / doba za cały domek !...

więcej